Bolluca Kayıt Sürecimiz ve Özel Eğitim Hedeflerimiz

\"\"

🧩 Özel eğitimde ölçme ve değerlendirme oldukça önemlidir. Ölçme ve değerlendirmede en etkili yöntemlerden biri de kamera, ölçek ve özel test değerlendirmeleridir. Kamera yöntemiyle ailelerin çocuklarındaki gelişmeleri daha net görmesi hedeflenmektedir.

🧩 Belirli periyotlarla bireysel eğitim planlarındaki kazanımların değerlendirilmesi Bolluca ailesi psikologları tarafından denver, wiscr, öğrenme güçlüğü tarama gibi profesyonel test ve ölçekler ile yapılmaktadır.

🧩 Bu yöntemlerimizle;

  • Yeni kayıt olan her öğrencinin performansı (neleri yapıp, yapamadığı) kameraya kaydedilerek alınır.
  • Kayıtlı olan öğrencilerin her üç ayda bir performansları yine kameraya kaydedilerek alınır.
  • Kamera ve mikrofon öğrencinin doğal davranmasını etkilemeyecek şekilde odaya yerleştirilmiştir.
  • Cihazlar yüksek ses ve görüntü kalitesine sahiptir.
  • Kamera çekimleri, eğitim çalışmalarının hedeflendiği şekilde ilerleyip ilerlemediğinin belirlenmesi açısından oldukça etkilidir.
  • Yapılan kayıtlar arşivlenir ve bir kopyası aileye verilir.

🧩 Öğrencinin performansı eğitime başlanılan ilk bir ayda ve daha sonra her üç ayda bir kamera çekimi ile somut olarak izlenmekte ve çekilen görüntüler ailelere bir nüsha halinde verilmektedir.

🧩 Akıllı Tahta Projeksiyon sistemleri ve Zoom uygulamaları ile sizlerin doğru eğitimi doğru uzmanlardan almasını sağlayarak doğru mekanlarda buluşturuyoruz.

🧩 Sizde Arnavutköy, Bolluca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde yerinizi alın, öğrencimizin gelişim takibini beraber izleyelim. Bu işin uzmanı kim, siz karar verin…

“Size engelleri değil, başarabileceklerinizi göstereceğiz.”

☎️02126851013

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top