Uzaktan Destek Eğitim, Özel Eğitim Danışmanlığı

“Eğer dostluğumuz zaman ve uzaklıkla sınırlıysa o yok demektir. Zaman ve uzaklıkla sınırlı olmayanı yaşıyoruz biz. Uzaklığı yenince hep aynı yerdeyiz. Zamanı yenince hep aynı anın içindeyiz. Böylece her an birlikte olacağımızı düşünmedin mi?”
Richard Bach, Martı

Uzaktan Özel Eğitim Danışmanlığı, özel eğitim hizmeti alan tüm çocuk ve bireylere sağlık kurulu ve rehberlik araştırma merkezi raporu ile ücretsizdir.

-Uzaktan Özel Eğitim Danışmanlığında; gönüllülük, devamlılık, şeffaflık, etik, profesyonellik gibi temel ilkeler çerçevesi esastır.
– Uzaktan Özel Eğitim Danışmanlığı destek hizmeti talep eden velilerimizin mücbir bir sebebin varlığının olması esastır. Korona Virüs, Destek Eğitimi Alacak Çocuğumuzun/Bireylerimizin tam ve kısmi bağımlı olması gibi zorunlu etkenlerin varlığı gerekir.
– Uzaktan Destek Eğitim Özel Eğitim Danışmanlığı; Çocuğun ve Bireyin Yararını Gözetir. Birebir görüntülü aramalar ile özel eğitim öğretmenlerimiz ve psikologlarımız size direkt ulaşır.
– Uzaktan Destek Eğitim Özel Eğitim Danışmanlığı, bire bir özel eğitim öğretmeni-veli etkileşim imkanı sağlayacak ve bu etkileşim Korona Virüsü\’nden ötürü Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı\’nın ortak açıklamasıyla başlatılan \”Uzaktan Eğitim\” süresince devam edecektir. Mücbir sebeplerin varlığının devam etmesi halinde devam edecektir.
Uzaktan Destek Eğitim Özel Eğitim Danışmanlığı, özel eğitim alanında uzman kişilerden velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik telekonferans-canlı yayın-seminerler şekliyle gerçekleşmektedir.
– Olağanüstü bir dönem yaşamakta olduğumuz bu zorlu günlerde özel gereksinimli çocuklara/bireylere bir nebze olsun katkı sağlamak ve destek olmak istiyoruz. Bu zamanda tüm kayıtlı öğrencilerimize ve velilerimize ulaşıp ücretsiz uzaktan destek eğitim özel eğitim danışmanlığını başarı ile sürdürmekteyiz.

Özel Eğitim her zaman ve her koşulda sürdürülebilir bir süreçtir. Yeter ki planlansın, yeter ki aile katılımı etkin olsun, yeter ki uzman kişilerce yürütülsün.

Sağlıklı günler dileriz.

Bolluca Özel Eğitim Ailesi

\”İyi eğitim/hizmet almak her bireyin hakkı..\”

Destek ve İletişim İçin:

02126851013

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top